Agder +47 410 88 486 Telemark +47 982 63 716

Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

vi er gulvtec gulvkonsept fra insider facility solutions

Vi Skaper pene, moderne og miljøvennlige gulv.

Sliping og polering av BETONG gulv er vår spesialitet.

Insider Facilty Solutions  har i løpet av mange år tilegnet seg spesialkompetanse på sliping og polering av forskjellige  gulv overflater.

 

 

Om Oss

Gulvtec er et gulvkonsept fra Insider Facility Solutions som har hovedfokus på sliping eller oppgradering av forskjellige gulvoverflater. Fortrinnsvis gulv overflater i betong. Vi besitter betydelig kompetanse på behandling og sliping av betong gulv. Idag er et slipt og polert betong gulv blitt akseptert som et ypperlig sluttprodukt.

Vi har et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk av samarbeidspartnere hvor vi utveksler kunnskap og erfaring om gulvbehandling.  Vi er overbevist om at en polert eller slipt overflate er det mest miljøvennlige og bærekraftige alternativet.

En polert betong overflate vil gi et pent og moderne preg man kan ha glede av i mange år. Erfaring har vist at renhold og vedlikehold blir mye enklere.

I tillegg til behandling av nye overflater er vår erfaring at mange eldre betong gulv har stått ubehandlet i mange år og kan ha godt av en renovering eller nullstilling.

 

Gulvtec og utstyr

Gulvtec bruker utstyr og maskiner i verdensklasse. Dette er utstyr som i mange år har vært anerkjent for å gi de beste resultater når det kommer til sliping og behandling av forskjellige gulv overflater.

Våre leverandører er blant annet HTC professionals og PIONEERS floor care machines. Vi hos gulvtec har blitt grundig opplært og fått egne kurs fra våre leverandører.